Güne Mustafa abi ile Çukurova Bisikle Evi‘ne gelerek başladım
Çukurova Bisikle Evi’nde İsmail Seyyar’a bisikletime bakım yaptırdım. sağolsun kendisi ilgilendi, yardımcı oldu. tekrar teşekkür ederim.
Mustafa abi ile akşam buluşmak üzere vedalaşarak Adana turuma başladım.
İnsana ve Doğaya saygılı Vizyon sahibi belediye başkanlığı böyle bir şey olsa gerek.
Her gördüğünü Çorlu’ya adapte etmeye çabalayan Vizyon değil Sinevizyon sahibi Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın en kısa zamanda Adana‘ya bir seyahat yapmasını umuyorum.
Söylememe gerek yok ama burasıda Merkez Cami.
Adana‘nın simgesi olan Roma dönemine ait Taşköprü, ayrıca Dünyada hala kullanılan en eski taş köprüdür.
Şunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, Adana‘yı görmeyen memleket gördüm gezdim dememeli.
Havası, suyu, insanı bir başka. hani hep derler ya; “Adana‘lıyık Allahın adamıyık” hakikatten yaradan Sevdiği kuluna güzel diyarı da bahşediyor.
Veni Bici Bici (Geldim, Gördüm, Yedim 🙂 )
daha sonra Mustafa abi ile buluşup kısa bir tur yaptık ardından Adana‘ya gelen hemen hemen herkesin yaptığını yapıp Kebabın dibine vurduk. 🙂 sözün özü “Adana‘dayık Bici bici yedik, şalgam içtik.”